Kokoukset ja juhlat

Hyvien kokousten kaupunki

Seinäjoki on isojen tapahtumien, messujen sekä valtakunnallisten kongressien ja kokousten kaupunki. Kaupungissa on runsaasti kokoustiloja ja auditorioita erikokoisten tapahtumien järjestämiseen. Seinäjoki Areenassa järjestetään messuja, konsertteja ja suurtapahtumia. Rytmikorjaamo on Suomen paras rock-klubi sekä erinomainen tila yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Seinäjoki Congress pyytää tarjoukset ja tekee kaikki tilaisuuden varaukset maksutta puolestasi. Tuo tilaisuutesi Seinäjoelle, tapahtumien suurkaupunkiin!

 

Frami

Kokous- ja kongressikeskus Frami on kokousten paraatipaikka Seinäjoella. Frami tarjoaa hyvälle kokoukselle kaikki ainekset: monipuoliset ja modernit tilat, herkulliset tarjoilut, erinomaisen sijainnin 1 km päässä matkakeskuksesta sekä runsaasti paikoitustilaa. Framissa isännöit yhtä hyvin muutaman henkilön neuvottelua kuin 400 ihmisen kansainvälistä konferenssia.

 

FRAMI
Kampusranta 9, 60320 Seinäjoki
p. 020 124 4010
www.frami.fi


Rytmikorjaamo

Rytmikorjaamo on luovien voimien keskus Seinäjoella; yritysten keskittymä, kokous- ja tapahtumatalo ja yksi Suomen suurimmista rokkiklubeista. Se on särmikäs ja rouhea vaihtoehto onnistuneelle neuvottelulle, seminaarille, juhlalle tai lanseeraukselle. Tarvittaessa autamme myös juhlien suunnittelussa ja ohjelmahankinnoissa. Rytmikorjaamon toimitilat ovat erilaiset. Meillä et vuokraa vain neliöitä, vaan fiiliksen, yhteisön.

 

RYTMIKORJAAMO
Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki
puh. 0400 364 767
www.rytmikorjaamo.fi 

Seinäjoki Areena

Etsitkö sopivaa tilaa niin pieneen kuin isompaankin kokoukseen, seminaareihin tapahtumiin tai messuille? Seinäjoki Areena tarjoaa tilat niin pienemmille neuvotteluille kuin yli 1000 ihmisen tapahtumalle. Muuntautumiskykyiset tilat mahdollistavat erityyppisten tilaisuuksien järjestämisen yhtäaikaisesti. Areenasta löydät laadukkaat ravintolapalvelut yksityis- ja juhlatilaisuuksiin sekä kokouksiin tarpeidesi mukaan.

”Seinäjoki Areena toimii tapahtumien näyttämönä – älä ohita meitä, kun mietit tiloja ja puitteita tilaisuuteesi!”


SEINÄJOKI AREENA

Kirkkokatu 23, 60220 Seinäjoki
p. 06 429 9130
www.seinajokiareena.fi


 

 

 


 

Seinäjoki Congress

Seinäjoki sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien keskipisteessä pääradan varrella!

Helsingistä juna tulee perille alle kolmessa tunnissa, Tampereelta tunnissa ja Oulustakin hieman reilussa kolmessa tunnissa. Toimivien ja monipuolisten kokous- ja messutilojen lisäksi Seinäjoelta saat myös maan parasta palvelua! Sinä otat meihin yhteyttä, me juoksemme kokoon tilat, tarjoilut ja majoitukset ja tarvittaessa oheisohjelmat tarpeidesi mukaan. Sinä keskityt itse tapahtuman sisältöön ja vieraisiisi. Ja mikä parasta sinun näkökulmastasi: palvelumme on maksuton!

 

SEINÄJOKI CONGRESS
Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki
p. 040 558 9232
www.seinajokicongress.fi