Ostokset

Viihdy ostoksilla

Päivä Seinäjoella kuluu mukavasti keskustassa kierrellen. Viisi ostoskeskusta ja kivijalkakauppojen rykelmä sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan. Keskustan liikkeet tarjoavat kattavan valikoiman tuotteita esimerkiksi urheiluun ja vapaa-aikaan, sisutukseen, pukeutumiseen ja lastentarvikkeisiin.

 


 

Boutique S

Boutique S on naistenvaateliike Seinäjoen ydinkeskustassa. Valikoimistamme löydät suomalaista designia sekä kansainvälisiä huippumerkkejä kuten Minna Parikka ja By Malene Birger.

 

BOUTIQUE S
Koulukatu 22, 60100 Seinäjoki
p. 045 318 1567

www.boutiques.fi 

Glo Interior

Ihastuttavat tanskalaiset sisustustuotteet ja naisten vaatteet saman katon alla. Tervetuloa viihtyisään ja palvelevaan lifestyle-liikkeeseemme!

 

GLO INTERIOR,
KAUPPAKESKUS TORIKESKUS
Kauppatori 1–3, 60100 Seinäjoki
p. 040 531 6386
kauppa.glointerior.fi 

Rustoopuori

Rustoopuori on tasokas käsityö- ja lahjatavaroiden erikoisliike. Meiltä löydät pohjalaistuotteet, lahjat, tuliaiset, käsityön materiaalit ja tekemispaketit.

 

RUSTOOPUORI TAITO ETELÄ-POHJANMAA
Sahalankatu 3, 60100 Seinäjoki
p. 040 545 1108

www.taitoep.net 

Info Kirjakauppa

Paikallinen ja palveleva kirjakauppa. Myös toimistotarvikkeita, postikortteja, pelejä ja matkamuistoja.

 

INFO KIRJAKAUPPA
Koulukatu 20, 60100 Seinäjoki
p. 06 4200 300 

Evelyn

Evelyn on palveleva alusasujen erikoisliike Seinäjoen keskustassa. Meiltä löytyy alusasut, uimapuvut- ja bikinit kaikenkokoisille naisille.

 

EVELYN
Kalevankatu 5, 60100 Seinäjoki (1.6.2016)
p. 040 832 5967
www.shopevelyn.fi


 

 


 

Vero Moda ja Jack & Jones

Tervetuloa shoppailemaan Vero Modaan ja Jack&Jonesiin!

 

VERO MODA JA JACK&JONES, KAUPPAKESKUS EPSTORI
Kalevankatu 6–8, 60100 Seinäjoki
p. 040 159 7055, 040 159 7026 

Ompelutti

OmpeLutti on käsityöläisen paratiisi, josta löytyvät kaikki mitä tarvitset tehdessäsi käsitöitä ompelusta kutomiseen ja virkkaukseen.

 

POHJANMAAN OMPELUKONE
Puskantie 14, 60100 Seinäjoki
p. 0500 985 193
www.pohjanmaanompelukone.fi 

Pompshop

Olemme paikallinen palveleva merkkivaateliike Torikeskuksessa. Meiltä löydät mm. Adidas Originals, Makia ja Superdry. Nähdään Pompshopissa!

 

POMPSHOP, KAUPPAKESKUS TORIKESKUS
Kauppatori 1–3, 60100 Seinäjoki
p. 040 052 0496


Aukia

Parhaita kansainvälisiä merkkejä sekä jännittäviä uutuuksia! Haluamme tarjota laatu- ja tyylitietoisille asiakkaillemme koko ajan uutta niin työ- kuin vapaa ajan pukeutumiseenkin. Meiltä löydät aina ajankohtaisimmat merkit sekä parhaan palvelun. Anna asiantuntevan henkilökuntamme auttaa sinua löytämään esimerkiksi täydellinen takkisi tai juhla-asusi.

Moda Aukian toiminta alkoi vuonna 1956, kun Seinäjoelle perustettiin ensimmäinen liikkeemme. Tänä päivänä Aukia-ketjun myymälöitä löytyy Seinäjoen lisäksi Vaasasta, Kokkolasta ja Tampereelta sekä netistä aukia.fi. Seinäjoen myymälästämme löydät osastot mm. merkeiltä Gant, Peak Performance, Marc O’Polo, Ted Baker, S.T.I, Esprit, Jack&Jones, Guess sekä lukuisilta muilta merkeiltä. Kesän 2015 uutuus on suosittu Michael Kors. Palvelemme ma–pe 10–19, la 10–16. Tervetuloa ostoksille!

 

AUKIA, KAUPPAKESKUS EPSTORI
Kalevankatu 6-8, 60100 Seinäjoki
p. 06 4291 020
www.aukia.fi  

Pentik

Kotimaisen keramiikan lisäksi Pentik tarjoaa laajan valikoiman sisustustuotteita, upeita lasistoja, laadukkaita tekstiilejä, valaisimia ja huonekaluja. Liikkeemme sijaitsee Torikeskuksen toisessa kerroksessa.

 

PENTIK, KAUPPAKESKUS TORIKESKUS
Kauppatori 1–3, 60100 Seinäjoki
p. 020 722 0421
www.pentik.com 

Lakeus Sport

Urheilu- ja vapaa-ajan kauppa Lakeus Sport palvelee sinua Seinäjoen keskustassa! Meiltä löydät niin vaatteet kuin varusteetkin, sekä kesä että talvikauteen, edullisesti koko perheen tarpeita palvelemaan! 500 m2:n pyöräliiveristä löydät satojen pyörien valikoiman, josta ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri tarpeitasi vastaavan pyörän. Tervetuloa ostoksille edulliseen urheilu- ja vapaa-ajan kauppaan! Liikkeemme pihapiirissä on maksuton pysäköinti!

 

LAKEUS SPORT
Valtionkatu 13, 60100 Seinäjok
p. 06 4299 399


 

 

 

 

 

 

 


 

Kauppaseinajoki.fi kauppakeskukset

Seinäjoen kauppakeskuksien valtti on niiden monipuolisuus. Lukuisat naisten, lasten ja miesten vaatekaupat sekä kahvilat ja ravintolat tarjoavat monia vaihtoehtoja ostoksille ja vapaa-ajan viettoon. Kaikki viisi kauppakeskusta sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan.

Seinäjoen torikeskus on kaupunkilaisten kohtaamispaikka ja maakunnan merkittävimpiä kauppakeskuksia. Torikeskuksen ravintolat ja kahvilat tarjoilevat herkkuja aina burgereista suussa sulaviin leivoksiin. Torikeskuksessa voi shoppailla muotia, asusteita, kenkiä ja kosmetiikkaa.

Kauppakeskus Epstori on myös suosittu kohtaamispaikka viihtyisine kahviloineen ja vaateliikkeiden lisäksi Epstorilta löytyy mm. kirjakauppa, optikkoliike sekä päivystävä apteekki.

Mega-Keskuksesta löytyy muotia, kosmetiikkaa ja asiantuntevaa palvelua. Keskeinen sijainti ja hyvät pysäköintialueet helpottavat asiointia.

Kauppakeskus Lehtisen paikalla on palveltu asiakkaita jo yli 70 vuotta. Nykyään Lehtiseltä löytyy mm. ekokauppa, pesula, suutari sekä keskustan ainoa alusasujen erikoisliike.

Citypiha sijaitsee myös Seinäjoen ytimessä kivenheiton päässä rautatieasemalta. Citypihan ravintoloissa voi maistella vaikkapa italialaisia, amerikkalaisia tai aasialaisia herkkuja tai nauttia tuopillisen sporttisessa pubissa.

Katso tarkemmat tiedot liikkeistä sekä aukioloajat osoitteesta www.kauppaseinajoki.fi.

 

TORIKESKUS, EPSTORI, MEGA-KESKUS, LEHTINEN, CITYPIHA
www.kauppaseinajoki.fi