Syö ja juo

Kahvilakierroksella suu makeaksi

Maistuisiko herkullinen leivos tai pala raakakakkua? Seinäjoella on kahviloita jokaiseen makuun. Tee kahvilakierros ja bongaa myös uudet tulokkaat, kuten Valkoinen Puu ja Vohvelihetki Kalevankadulla.

 

 

Valkoinen Puu Cafe & Shop

Tervetuloa herkuttelemaan kaikillaaisteilla iltaan asti! Olemme avoinna
ma-la 10–21, su 10.30–17.

 

VALKOINEN PUU CAFE & SHOP
Kalevankatu 11–13, 60100 Seinäjoki
p. 044 978 4683
www.valkoinenpuu.fi


 

 


 

Mallakosken Panimoravintola

Mallaskosken Panimoravintola on Seinäjoen oman panimon yhteydessä toimiva yksityinen ruoka-ja olutravintola, joka sijaitsee luonnon rauhassa kilometri Seinäjoen keskustasta. Kylän suurin aurinkoterassi! Oma olut, viikoittain live-esiintyjiä, viihdyttävä teatteriterassi, grilli-illat, brunssiaiset, maukas pubiruoka ja paljon muuta. Kysy tarjous alaterassin yksityistilaisuuksista! Varauksesta panimokierrokset ja olutkoulutukset ympäri vuoden. Talvella auki tilauksesta mm. yksityistilaisuudet, juhlat, kokoukset, pikkujoulut.

 

MALLASKOSKEN PANIMORAVINTOLA
Vesitorninkatu 1, 60100 Seinäjoki

p. 050 413 1280
www.mallaskoskenpanimoravintola.fi 

Pancho Villa

Lähde makumatkalla Meksikoon! Seinäjoen Pancho Villa on tunnettu sekä herkullisesta ruostaan että lämpimästä tunnelmastaan. Tarjolla myös kotiruokalounas arkisin klo 11-15.

 

PANCHO VILLA SEINÄJOKI
Kalevankatu 14, 60100 Seinäjoki
p. 010 320 9890

www.panchovilla.fi/seinajoki 

Mallas Kabacka

Hyvän maun kapakka keskustassa. Mallaskosken panimon oluet, kymmeniä muita käsityöoluita ja rakkaudesta ruokaan tehdyt street food -annokset.

 

MALLAS KABACKA
Kalevankatu 14, 60100 Seinäjoki
p. 050 413 1280
www.kabacka.fi 

Ravintola Pirttihirmu

Duudsonit Activity Parkin yhteydessä maistuu myös maakunnan herkut. 200-paikkainen Ravintola Pirttihirmu tarjoaa eväät paikallisista ensiluokkaisista raaka-aineista pikkuhiukohon tai hirmunäläkähän. Onko valintasi Jarpin peukkunakit, Jarnon pulled pork vai joku muu? Pirttihirmuun pääset ilman puiston sisäänpääsymaksua. Arkisin pöydästä löytyy monipuolinen lähiruokalounas. Voit varata ravintolan myös isommalle porukalle. Meidän mielestä lähiruoat ja niiden tekijät on vain niin paljon parempia. Maista maakunnan makua. #pirttihirmu

 

RAVINTOLA PIRTTIHIRMU
Yrittäjäntie 8, 60100 Seinäjoki
p. 044 727 2153
www.dap.fi/pirttihirmu 

Hotel Sorsanpesä

Törnävän historiallisen kartano- ja puistoalueen läheisyydessä, joen äärellä sijaitseva tyylikäs hotelli- ja viihdekeskus sauna- ja allasosastoineen. Laadukas Ala Carte- ruoka ja maakunnan omista raaka-aineksista koottu ruokaprovinssimenu. Aurinkoinen kesäterassi Lekkeri jokimaisemalla ja livemusiikilla. Sorsanpesän idyllisissä tiloissa onnistuu myös juhlat ja kokoukset niin pienille kuin suuremmillekin ryhmille. Tervetuloa nauttimaan Sorsanpesän kattavasta tarjonnasta!

 

HOTEL SORSANPESÄ
Törnäväntie 27, 60200 Seinäjoki
p. 020 741 8181
www.sorsanpesa.fi 

EEPEE Ravintolat

Maakunnan makuja tarjoamme Ruokaprovinssi- menuillamme Lakeus Matadorissa sekä Fransmannissa. Kaupungin aurinkoisin ja herkullisin terassi on Wilson Pubissa, kohtaamispaikka erikoisoluiden ja rennon ruuan ystävälle. Rakkaus pizzaan roihahtaa varmimmin Rossossa ja tulisuuden kanssa voi hakea rajojaan Amarillon texmex-herkuista sekä baarimestareidemme suunnittelemista, uniikeista signature-drinkeistä. Tervetuloa matkumatkalle, koko ravintolakattauksemme www.raflaamo.fi/seinajoki.


Makuja matkalla maakunnasta
Meidän ABC-liikennemyymälämme ovat koonneet paikalliset maakunnan maut suositulle Meirän Taloon Annokset–menulle. Suunnittelimme annokset täydentämään jo entuudestaan tuttua ja helppoa ABC-ravintolan tarjontaa. Meidät löydät www.abcasemat.fi.

 

Etuja sinulle
S-ryhmän parhaimmat edut ja toimipaikat löydät maksuttomasta S-mobiili-sovelluksesta. Lataa maksutta www.s-mobiili.fi.


Rosso, Hesburger, Coffee House, Matador, Fransmanni, Wilson, Amarillo, Hospoda Korbel, Karma
www.raflaamo.fi

  

Hotelli-Ravintola Alma

Historialliset ja uniikit puitteet ruokailuun, kokoukseen, juhlaan ja yöpymiseen Seinäjoen keskustassa! Tervetuloa!

 

HOTELLI-RAVINTOLA ALMA
Ruukintie 4, 60100 Seinäjoki
p. 06 421 5200
www.hotelalma.fi


 

 

 

 

 


 

Sisustuskahvila Ruufus

Tunnelmaa keskellä kaupunkia. Gluteenittomat lounaat ja leivonnaiset mukaan tai kahvilassa nauttien. Sisustus- ja lahjatavaroita.

 

SISUSTUSKAHVILA RUUFUS
Kalevankatu 5, 60100 Seinäjoki
p. 045 322 1557


 

 

 


 

Ravintola Juurella

Seinäjoen keskustassa sijaitseva ravintola luo jatkuvasti muuttuvat ruoka-annokset lähellä tuotettujen raaka-aineiden ympärille. Tervetuloa.

 

RAVINTOLA JUURELLA
Keskustori 1, 60100 Seinäjoki

p. 06 414 0720
www.juurella.fi 

Vohvelihetki

Tervetuloa Vohvelihetkeen herkuttelemaan makeita sekä suolaisia vohveleita, jäätelöannoksia, erikoiskahveja ja salaattia. Olemme avoinna joka päivä!

 

VOHVELIHETKI
Kalevankatu 11–13, 60100 Seinäjoki
Käynti Matti Visanninkujan puolelta
p. 050 464 9026