Tapahtumat

Komiat Karkelot -ostostapahtuma
Seinäjoen keskusta
19.-21.10.2017
Komiat Karkelot 19.-21.10. / LÄHDE MUKAAN ENTISTÄKIN EDULLISEMMILLA HINNOILLA!
 

Syksyn Komiat Karkelot kauppatapahtuma järjestetään 19.-21.10.2017, jolloin Seinäjoen keskustan liikkeet laittavat kaupungin sekaisin huimilla tarjouksilla sekä monipuolisella ohjelmatarjonnalla!

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja mukaan pääsee nyt entistäkin edullisemmilla hinnoilla! Kampanjapakettejakin on lisätty aiemmista tapahtumista ja edullisimmillaan mukaan pääsee nyt 150 €:n jäsenhintaan!

 
Syksyn Komiat Karkelot -ostostapahtumassa vietetään Lasten lauantaita!
 
21.10. vietettävä Lasten lauantai saa Komiat Karkelot -liitteessä oman sivunsa.
 
Lasten lauantaina on tarkoitus houkutella ennen kaikkea lapsiperheet ostoksille ja nauttimaan keskustan hulinasta. Toivommekin, että tapahtumaan mukaan lähtevät yritykset huomioivat tämän kohderyhmän niin tarjouksissa, oheisohjelmassa kuin markkinoinnissakin! :)
 
Ostamalla kampanjapaketin saat yrityksesi oheisohjelman veloituksetta Lasten lauantain tapahtumakalenteriin. Mieti siis jo nyt, millaisilla tarjouksilla ja oheisohjelmalla houkuttelet myös perheen pienimmät vanhempien kera ostoksille ja nauttimaan hyvästä ruoasta!

Lisänäkyvyyttä pikkurahalla!
Uutuutena syksyn Komiat Karkeloilla tarjoamme mahdollisuutta ostaa lisänäkyvyyttä pikkurahalla. 
Viime keväänä hitiksi nousseeseen Ämpärikampanjaan pääsee mukaan hintaan 20 € + alv. 24 %. Kampanjassa mukaan lähtevä yritys lahjoittaa ämpäriin joko tuote- ja tai lahjakorttipalkinnon. Kaikista mukaan sujautettavista palkinnoista kuvataan lyhyt video, jota Facebookissa kommentoimalla kuluttajat osallistuvat lahjoja täynnä olevan ämpärin arvontaan! :)
Komiat Karkelot -liitteestä voi ostaa lisänäkyvyyttä omalle yritykselle varaamalla artikkelipaikan hintaan 50 € + alv. 24 %. Tarkemmin lisänäkyvyydestä liitteenä olevasta mediakortista!

Tutustu mediakorttiin ja imoittaudu tapahtumaan viimeistään 4.9. 2017!

1. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake täällä! 
2. Tee ohittamattomia kampanjatarjouksia
3. Pue liikkeesi / ravintolasi pinkkiin - käytä kampanjamateriaaleja
4. MYY JA NAUTI!

Komiat Karkelot liite ilmestyy Ilkan ja Seinäjoen Sanomien välissä keskiviikkona 18.10.  
 
Mikäli et ole vielä Sydämellinen Seinäjoki ry:n jäsen ja haluat saada kampanjapaketit jäsehintaan, voit liittyä jäseneksi täällä!
  «Takaisin